Çıkrıkçı İlkokulu

Vizyon: Geçmişini tanıyan; bugününü aydınlatan; geleceğine yön veren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Tüm paydaşlarımızla birlikte; Türkiye Cumhuriyetinin temel ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışan, değerlerimize sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş, araştıran, inceleyen ve çözüm üretebilen bireyler meydana getirmek.

Başarılar: Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Başarıları , Satranç turnuvalarında ilçe başarıları bulunmaktadır.

Isınma: Kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Bilişim Sınıfımız ve Kütüphanemiz mevcuttur.

WEB - https://cikrikciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çıkrıkçı Mahallesi Selendi /Manisa

Kütüphane Kitap Sayısı :160
Öğretim Şekli :Normal - Birleştirilmiş Sınıf ve Anasınıfı olmak üzere 2 sınıf eğitim-öğretim devam etmektedir.

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Çıkrıkçı Mahallesi Selendi /Manisa

Ulaşım Selendi- Simav arası kara yolu ile sağlanmaktadır. Belediye otobüsü ve öğretmen servisi mevcuttur. Hergün Simav - Selendi otobüsü geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz ilçe merkezine 17 km, il merkezine 172 km uzaklıktadır.